Over ons

Dit bedrijf is een samenwerking tussen Brecht Dussart en Nick Deblauwe. In het dagelijkse leven zijn zij schoonbroers. De gemeenschappelijke factor is dus een "Dussart". Zo is de naam van het bedrijf gegroeid.

Brecht en Nick hebben elk een andere opleiding genoten en hebben andere werkervaringen. Doordat hun neuzen in dezelfde richting staan en ze een hecht team vormen, kunnen ze samen een uitgebreide waaier aan diensten aanbieden, zoals grondwerken, algemene bouwwerken, schrijnwerken voor binnen en buiten, tegels, laminaat en parket, ....

 

Brecht en Nick

Zowel Brecht als Nick hebben een passie voor hun ambacht. Door de jaren heen groeide die passie om dingen te creëren en om dit zelf te plannen, ideeën uit te werken, om mensen te adviseren met hun kennis en kunde, ... . Iets nieuws maken of iets bestaands een make-over geven? Ze gaan elke uitdaging aan met liefde voor hun ambacht en een enorme zin voor nauwkeurigheid. Daarbij gaan ze graag in dialoog met de mensen die hun hulp inschakelen.

Samen hebben ze hun droom waargemaakt. Tijdens de gemeenschappelijke projecten bij hen thuis, groeide het idee om samen een bedrijf op te richten. Door de jaren heen merkten ze immers dat ze fantastisch als team functioneren. 1+1 is hier duidelijk meer dan 2. Zo werkten ze een tijdje samen in bijberoep. Het werd steeds duidelijker dat ze meer van dat wilden. 1 november 2017 startten ze officieel volledig zelfstandig als aannemer.

Brecht Brecht heeft een voorliefde voor hout. Hij volgde de opleiding "Houttechnieken" en werd schrijnwerker. Als tiener al koos hij ervoor om ervaring op te doen in de diverse takken van het schrijnwerk. Hij werkte bij een trappenmaker, maakte ramen en deuren, kasten, houten skeletten voor woningen, omheiningen, houten tuinconstructies, .... Hij heeft oog voor detail, het esthetische aspect en een fijne afwerking.
Nick Nick groeide op met "den Bouw". Hij volgde zijn opleiding als metselaar. Jarenlang stond hij in voor diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten. Als kind al had hij een fascinatie voor kranen (graafkranen, hijskranen, ...). Hij behaalde zijn diploma "graafkraanmachinist" en heeft ook in deze tak een jarenlange ervaring. Op die manier raakte Nick bedreven in algemene bouwwerken, grondwerken en het plaatsen van vloeren, opritten, terrassen, .... Dit doet hij steeds met het oog op correcte uitvoering en het afleveren van duurzaam werk.